Сборникът „Пролуката. Есета за покаянието“ на Николай Фенерски ще бъде представен в СофияProlukataНа 1 октомври от 18 ч. в ателие-книжарница „Къща за птици (ул. Проф. Асен Златаров 22) издателство „Дива“ кани читателите от столицата на представянето на новата книга „Пролуката“ на писателя Николай Фенерски.

„Есета за покаянието – това е подзаглавието на книгата „Пролуката“ от Николай Фенерски. Смело заявление е да се пише за покаянието, защото предполага абсолютна откровеност. И защото покаянието е едно от тайнствата, едно от чудесата, които Бог ни дарява, за да можем да се осъзнаем. Не е лесно да се пише за него. Но предполагаме, че има смисъл…“, гласи анонсът към новия сборник.

Николай Фенерски е автор още на книгите „Апокалипсисът е дело лично”, „Не казвай на майка си” и „1994“. През 2012 г. втората му книга е номинирана за наградата на Хеликон и получава литературната награда на Община Бургас.

Писателят е и един от авторите в рубриката „Колонката“ на Православие.БГ, посветена на актуални теми от християнския живот.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...