Софийската духовна семинария организира богословски семинар


Храм “Свети Йоан Рилски” при Софийската духовна семинария организира едноседмичен богословски семинар „Литургическа седмица” в периода 30.07.2007 г. – 05.08.2007 г.

Целта на семинара е запознаването на 40 младежи от столичните училища на територията на район Лозенец с християнството, нравствените норми на Православната Църква, заучаване на молитви, изучаване на Божествената св. Литургия и на Светите Тайнства – Покаяние и Евхаристия, както и причастяване със Светите Дарове.

Семинарът ще завърши на 05.08.2007 г. (неделя), когато ще бъде отслужeна св. Литургия в семинарския храм, на която всички участници ще приемат свето причастие.

Семинарът включва и поклоннически пътувания до манастири от Софийска епархия, в близост до гр. София.

За лектори на семинара са поканени преподаватели от Софийската духовна семинария “Св. Йоан Рилски”, както и преподаватели от Богословския факултет при СУ „Св. Климент Охридски”. Записването е до 15 юли 2007 г.

За повече информация и записване: епископ Сионий – 02/8680070, GSM 0888 939 858

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...