Съюзът на църквите на адвентистите от седмия ден ще открие Висше духовно училищеМоже да харесате още...

9 Отговори

 1. RSA каза:

  За съжаление, това което правят нашите „управници“ се нарича държавна измяна. Ясно е, че когато толерантността премине в предателство става неприятно за цял един народ.
  СЛАВА НА ОТЦА И СИНА И СВЕТИЯ ДУХ ВОВЕКИ ВЕКОВ. АМИН.
  ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!

 2. Teodor каза:

  О, неразумний юроде!….беше казал преп. Пайсий Хилендарски;
  Не сме народ, не сме народ – а мърша!….поета
  Без православие – няма България!….един наш Държавник
  Аз добавям за тези бесове, казаното от Псалмопевеца:
  „…Да се дигне (възкръсне) Бог и да се пръснат враговете Му, да бягат от Лицето Му, ненавиждащите Го; както изчезва дим – да изчезнат, както се топи восък от лицето на огъня. Така да погинат грешниците, от лицето Му, а праведниците да се възвеселят!“

 3. Encho каза:

  Има една фраза на Емилиян Станев: „Българинът пали една свещ на Бог и две свещи на дявола!“ С това си действие нашият „правителствующий сингклит“ пак оплете конците… Ами да поканят тогава на 6 януари някой пастор да им освети знамената, или пък на 24-ти май някой евангелист да им предвожда шествието! На Коледа (защото те не празнуват Рождество Христово) може да поканят главния мюфтия да ги благослови и … готово!

  Понякога ме е срам, че съм българин!

 4. Markova каза:

  дебатират дали да се учи вероизповедание в училище,а за тая „църква“ решават от раз,че може да имат и свое училище,…..,така е,като си избираме най-мръсната пяна да ни управлява

 5. vesko_alex каза:

  Господ бог и Исус Христос да ни простят ,че позволихме на евреите да се гаврят и управляват българия.Ние сме еднствената православна страна в Европейският съюз, която позволи на антибългарските ни управници да променят конституцията в нея да не се пише че сме православна страна . ГОСПОДИ ПРОСТИ НИ АКО МОЖЕШ

 6. Zlatkov каза:

  Какви са тези реакции от вас бе люде християни. Да адвентизма е вяра доста отдалечена от християнстството, но има 10000 български граждани, които я изповядват. Щом искат да вярват така – тяхна воля. Щом искат да си изучават вярата – пак тяхна вола. „Насила може да се вземе, но насила не може да се даде“ – така казва Дилбер Танас от книгата на Свобода Бъчварова „Литургия за Илинден“. Насила не можем да направиме некого православен.
  Още повече адвентистите са мирни хора и на никога не пречат. Да ученията им се отхвърлят дори от най-крайните протестанти, да ученията им са небиблейски – ама хората така си вярват. Ако сме истински православни християни, първо трябва да се помолим за тези заблудени наши братя и сестри, а не да се вайкаме и да развяваме псевдо православни и патриотарски лозунги.

 7. Nqkoi каза:

  Първо, къде в Библията Исус Христос е направил и намек за национализъм, че да обвинявате българското правителство в измяна ?
  Второ, запознайте се с адвентизма и членовете на църквата, сравнете ги и сами преценете 🙂
  Трето, кои по-точно адвентни доктрини нямат библейска обосновка ?
  Четвърто, аз лично мога да изброя десетина православни доктрини, влизащи в грубо противоречие с Библията !
  Пето, сравнете живота, делото и вярата на апостолите с православната и адвентната църква, и ми кажете честно коя се доближава повече до апостолската църкава 🙂

 8. Баце Гацо fashoinфен каза:

  Пък я, баш Я, бих се замислил, откъде адвентистите взимат парите си, и кой така умело ги лансира? Има ли някаква цел, този, който ги лансира и каква е тя? Ако мислите да ме обвините, че съм старостилец, ще направите грешка. Я съм си Я. И се не черкувам баш със сички!

 9. Баце Гацо fashoinфен каза:

  Простете ми за езика, но това е сериозна тема и симпатиите са немислими. Според мен, всички евангелски Църкви се лансират и подържат само с една цел, целта на икуменизацията и заблудата на обикновените хора, който хора си скъсват …. от бачкане, докато други лъжат и харчат готови пари. Това с лъженето е човешка черта, има го навсякаде и винаги ще го има. Ако имам власт, много лесно ще уловя и манипулирам, което и да е действително и недействително събитие. Независимо каква философия или житейско модерно течение е това събитие. Няма случаен капитал и свят пълен със случайности. Зависими сме от земния капитал. А капиталът не попада в случайни и несигурни ръце!