Търг за икони обяви Агенцията за държавни вземания


Агенцията за държавни вземания ще проведе на 20 ноември 2006 г. търг с явно наддаване на пощенски марки и икони, представляващи сувенирни копия и реплики (имитации на стари образци). Вещите са отнети в полза на държавата от митници София и Аерогара – София и са с местен и с чуждестранен статут, разделени са в 7 групи при начална тръжна цена 7 050 лв.

На иконите са изографисани както популярни светци и библейски сюжети, така и по-малко известни като: „Дърво Йесеево”, „Христос в Гетсиманската градина”, „Тайната вечеря”, „Едно от чудесата на Христос с децата”, „Света Екатерина”, „Свети Стилян” и др.

Иконите могат да бъдат видени от 10 до 16 ноември, от 10.00 до 15.00 ч. в складовете на Митница – София.

Депозитът за участие в търга е в размер на 10% от обявената начална тръжна цена за група вещи и може да бъде внесен до 14.00 ч. на 17 ноември 2006 г.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...