Участвай във фотографска изложба “Православието – светлината отвътре”Скъпи приятели,

В началото на месец октомври издателство за православна литература “Омофор” заедно с фондация “Покров Богородичен” организират Седмица на православната култура в София. Каним ви да участвате в едно от събитията по програмата – фотографската изложба “Православието  – светлината отвътре” – като предложите свои авторски работи.

Ако искате да покажете на света вътрешната светлина и винаги новата красота на православието, уловени от вашия фотобектив – очакваме творбите ви!

Изпращайте снимки във формат JPEG, с големина на изображението нe по-малка от 3000 пиксела и резолюция не по-малка от 200 dpi.

Жури в състав: Илиана Александрова, управител на издателство “Омофор”, доц. д-р Мариян Стоядинов, богослов и член на УС на фондация “Покров Богородичен”, и Пенко Скумов, графичен дизайнер и фотограф, ще селектират двадесет от предложените произведения, които ще бъдат изложени в рамките на събитието.

Очакваме вашите фотографии на имейл omophor@gmail.com в срок до 10 септември 2019 г.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...