Християнско кино в навечерието на РождествоOstrovГрупата „Православна младеж“ отправя предпразнична покана за второто издание на инициативата Християнско кино.

На 19 декември (събота) от 14 ч. в столичната ателие-книжарница „Къща за птици“ (ул. Проф. Асен Златаров 22) ще бъде представен филмът „Остров“ (2006) на руския режисьор Павел Лунгин. Филмът получава поредица от призове, сред които награда „Ника“ на Руската академия за киноизкуство за най-добър филм, най-добра режисура, най-добра главна мъжка роля (Пьотър Мамонов) и най-добра второстепенна мъжка роля (Виктор Сухоруков).

В дискусията след прожекцията ще се включи отец Валентин Тупаров от столичния храм „Възнесение Господне“, който ще сподели впечатленията си от филма.

Kino_Ostrov

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...