Християнско кино през августKinoНа 13 август (събота) от 13.30 ч. в „Къща за птици“ инициативата „Християнско кино“ ще представи два късометражни филма: българския „Песен на песните“ (2009) на режисьора Димитър Радев и руския „Поколение“ (2014) на режисьора Роман Отирба. Нишката, която свързва двама филма са историите за любовта и погледът към миналото.

Специален гост на дискусията след прожекцията ще бъде отец Любомир Янъков, свещеник в столичния храм “Св. св. Кирил и Методий”.

Срещите от поредицата „Християнско кино“ стартираха през ноември 2015 г., в Деня на християнското семейство, и се превърнаха в ежемесечна традиция в столичната ателие-книжарница „Къща за птици“ (ул. Проф. Асен Златаров 22).

Организаторите от групата „Православна младеж“ обещават, че през новия есенен сезон са подготвили още интересни кинозаглавия с християнски послания, с които да провокират столичната публика.

^82C48BF417DA16B7339254E76EA7E7EFE015D71582A4952D2D^pimgpsh_fullsize_distr

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...