Нашата Църква трябва да бъде загрижена за християнското обучениеМоже да харесате още...

9 Отговори

 1. Дон Кихот каза:

  Милена е прекрасен човек и много добър професионалист.

 2. victory каза:

  Да Ви попитам,за какво са :“Киприановите молитви „след като се долавя нотка на съмнение в текста по горе.Въпроса е Не с пренебрежение да се отнасяме към проблема ,който си е факт.А да бъде ограмотен всеки дръзнал да се занимава с подобен род дейност.Както тези правещи (гадости)така и тези които поискат да се направи, (поръчителите)на съответната (гадост).Най малкото защото се плаща в троен размер.А вмешателството в БОЖИЯ ПРОМИСЪЛ т.е.съдбата на човека.ЕДИНСТВЕН СЪЗДАТЕЛЯ решава как да накаже.Успех Ви желая.

 3. Дон Кихот каза:

  Киприановите молитви се четат на бесновати. Тези, които искат от свещениците да им ги прочетат, защото не им върви или са хванали хрема, грешат.

 4. victory каза:

  Да си призная не очаквах Вие да дръзнете и отговорите.Но това говори за няколко неща .Вие в сайта сте се капсолирали(сложили преграда)и всяко мнение различно от вашето не приемате.Впоследствие направо напишете да се знае, (всички сме Стефанови)разбирате интерпретацията надявам се.Когато си некомпетентен в дадена област най добрия вариант е да замълчиш.Най вече чрез диалога се ражда истината.Аз научавам нещо от вас ,вие от мене.Именно на тази основа се обосновава развитиетона всеки човек.Текста по горе, е АБСОЛЮТНА ИСТИНА който е в състояние нека го приеме.Успех на всички Ви.

 5. korki каза:

  Извинете, но ми се струва, че прекалено си вярвате. Боравите с много сложни понятия- Божи промисъл, съдба, вмешателство, наказание. За да ги обедините, първо ги разнищете- като отделни категории.

 6. Дон Кихот каза:

  Ясно е, че трябва да ти бъдат прочетени Киприановите молитви, но след три дни пълен пост и на колене пред иконостаса. И аз мога да го сторя, но вземам много скъпо.

 7. Ани Попова каза:

  Прекрасни снимки към текста на интервюто!

 8. victory каза:

  Че не вярваш , е факт.Тогава ми обясни как би ми чел Киприяновите милитви, не бих искал това да е човек като тебе.А колкото до финансовата обезпеченост на услугата. би следвало да ти е неудобно да предявиш искане като „вземам много скъпо“.За всички които търсят начин да им бъдат четени Киприановите молитви в четвъртък се прави служда на Св. Киприян и Иустина.Успех от мене.

 9. p_stefanos каза:

  Аз пък мога да гарантирам, че на victory Киприяновите молитви няма да му помогнат.
  След като не е успял да усети чудесното духовно излъчване от думите на Милена Макавеева!
  Наистина е прекрасен човек! Рядко се среща такова спокойно, уравновесено и умно говорене. Няма нито една празна приказка.
  С Анриета Драганова се познаваме много отдавна. Тя също е прекрасен човек. За съжаление от много години е далеч от България. Как няма да стане пустиня България, като е прогонила такива като тях!
  А тук остават такива, които имат вопиюща нужда да им се четат Киприянови молитви.