Стандарт: Стана страшно да се гледа “Биг Брадър” 3Може да харесате още...

2 Отговори

 1. Idiot каза:

  Казано е, още в стария завет, че който си легне с мъж като с жена да бъдат убити и двамата с камъни. Тъй да се изтребва злото сред древните евреи. Защо е така? Ще Ви споделя моето скромно мнение. Доказано е, че всеки мъж е бил жена. Когато е бил ембрион. След това са протекли серия от химични реакции, които са превърнали момичето в мъж. Кой ембрион ще стане мъж, а кой – жена, се определя само и единствено в полето на теорията на вероятностите. Аз бих казал, че това го определя Господ. И педерастията си е чиста проба богоборчество. Затова така педерастията е забранена така категорично от Господ.
  Пак ще се позова на любимата си книга от йеромонах Панталеймон „Козните бесовски“, на руски. В нея се казва, че всички противоестествени сношения са породени от бесове и единственото им излекуване е обръщане към Господа. Затова и Православната Църква не ги отхвърля, а се моли за тях. В интернет намерих сайт за преодоляване на хомосексуалната страст. Адресът е http://overcoming-x.ru/.
  Не заблуждавайте от тъпите им приказки за „различните“, „другите“, „неразбраните“. Ако се обърнем към светците от православната църква, има такива, които в своето време са били и различни, и други, и неразбрани. Точно за юродивите за Христа Говоря. Били отхвърлени от всички, живеели без покрив над главата си и даже се отказали от това, което ги прави хора – разума. Доста блудници обърнали към Христа.
  Не мога да искам да се забраняват тези предавания, но Ви съветвам въобще да не ги гледате.

 2. popov9333 каза:

  ПРИЯТНО! Дали му е дошло времето да се промени?!