Британският обществен транспорт ще служи на пропагандата на атеизмаМоже да харесате още...

5 Отговори

 1. p_stefanos каза:

  Бог ни е сътворил със свободна воля – можем да Го отричаме.
  Но този слоган е деструктивен, както и самият атеизъм.
  „Има Бог, живейте спокойно! Не се тревожете и се радвайте на живота!“

 2. Orangecounty каза:

  Много ми е интересно как го научиха това нещо тия тикви?Голям е натискът на Дявола види ли някъде че Бог се проповядва и бърза да отвърне но въз основа на какво?Завлича милиони заблудени души дано да се провали тая акция защото 2000год вече Иисус Христос е помагал за исцеряване както го е правил на земята.А това живейте спокойно показва че немогат да разберат че Бог се приема с сърце а не от страх. Аграсивни и невежи атеисти. ха ха ха ха

 3. Idiot каза:

  Никой не може да попречи на човек да бъде негодник.

 4. andrey каза:

  Във връзка с тази новина се сещам за една история. Когато Юстиниан ІІ Ринотмит (Носоотрязания), византийски император от седми век, който загубил престола си и го върнал с помощта на българския хан Тервел, решил да разруши църквата „Св. Богородица“ срещу двореца си и да построи фонтан на нейно място, той заповядал на патриарх Калиник да благослови разрушаването на храма. Калиник бил принуден да се подчини.

  „Благословен си Ти, Господи Боже, който все още ни търпиш“ – казал патриархът… Така сме и ние…

 5. pavelpenev каза:

  Ако тези хора се взимат на сериозно, мисля че си вкарват страхотен автогол със „СПЕТЕ спокойно“. Предлагат сън! 🙂 А ние всички така искаме да се събудим, толкова духовни учения и етически системи сме измисляли в опита си да бъдем БУДНИ. Помислете си само – цялата история на човечестото – всички империи, народи, митовете и легендите, мъдреците, пророците, звездобройците, алхимиците, духовните водачи, всички писания, откровенията, интелектуалците, бунтарите, революционерите, идеолозите, съдиите, писателите, философите, търсачите, идеолозите… Ох! Всичко това сме ние – човеците, опитващи да се събудят. Бог ни помага! А те „атеистите“ ни предлагат сладък сън. 🙂 Как да не се отрече човек от себе си и не приеме „дарът“ им! 🙂 Спете спокойно, братя („атеисти“) – има Бог.