Грузинският президент помилва 165 затворници за ВеликденНовости-Грузия

Президентът на Грузия Михаил Саакашвили помилва със специален указ 165 затворници в чест на големия християнски празник – Пасха. Половината от тях бяха внесени в списъците за помилване по личното застъпничество на грузинския патриарх Илия ІІ.

Както съобщи на агенция "Новости-Грузия" говорителката на грузинското Министерство на правосъдието Саломе Махарадзе, сред помилваните има 23 жени.
Всички помилвани бяха освободени в четвъртък. Те бяха приети от патриарха в резиденцията му и получиха малка парична помощ от православната Църква.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...