Двама македонци и един грък са убили монахините от полуостров ПелопонесМоже да харесате още...

6 Отговори

 1. ... каза:

  Много богати били тези монахини.

 2. azutBg каза:

  Поне можете вие- човечето с коментарчето да сте сигурно, че сте много беден от към ум.

 3. ... каза:

  azutBg, поне се аргументирайте защо мислите така. Как може да имат толкова мнгоо пари и да се не са ги използвали за дарения, граденето на църквите и др такива. А те просто си ги държат и пазят. Е това ми е чудно. Сега знаете, зщао се чудя защо са толкова богати, чакам аргумента ви защо съм беден от към ум.

 4. azutBg каза:

  И аз като вас се хващам за сламката. Вие се дивите за парите на монахините, а аз се дивя на това , че май те повече ви интересуват, отколкото отнетия човешки живот. Изобщо замислехте ли се , че в случая става въпрос за убийства? А от къде знаете, че не ги събират тези пари. Мен не ме интересуват парите на монахините , мен ме е яд на готови мнения като вашето. Хайде не се сърдете за обидата , даже ме е яд , че допуснах да обидя някого, когото не познавам. Но сега вече знаете какво е да ви обиждат , че сте имали пари и са ви убили. Както и да е. Прощавайте за играта на думи.

 5. azutBg каза:

  Това , че са ги мъчили не ви ли разчувства. Видях, че сте поетично малко създание, все още не виждало и неусетило злобата на хората. Но явно за вас материланото е по важно от духовното. И още нещо , поставете се на мястото на монахините.Олеле , ами ако това бяха ваши роднини, и са ги душили за да вземат парите им???Ужас, какво нещастие…! Но не това са само едни монахини…
  Само аз ли се чувствам така …гадно…

 6. azutBg каза:

  Надявам се да се позамислите над думите ми, и да разберете какво е обида. Обида ли е да ти кажат, че не си се изказал умно, или че са те убили ….?