Ислямисти опитали да хакнат сайта на Ватикана


Източник: Нетинфо

Атаката започнала преди няколко дни, но не е причинила сериозни щети. Ислямисти са се опитали да атакуват интернет страницата на Ватикана.

Хакерската атака е започнала преди няколко дни, но не е причинила сериозни щети. Засегнат е бил и сайтът на "Радио Ватикана". Повече подробности не бяха съобщени.

Източници в Рим заявиха, че хакерите вероятно са атакували интернет страницата на Светия престол заради неотдавнашните изявления на папа Бенедикт XVI за исляма, предизвикали гнева на мюсюлманите по света.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...