Книга на папата с небивал успех на италианския пазарИзточник: Дарик радио

Книга за Христос от папа Бенедикт XVI постигна небивал успех в Италия с продадени 50 хил. бройки само за един ден. Обмисляме второ издание, заяви издателят Ризоли.

“Исус от Назарет” беше пусната в продажба за 80-годишнината на светия отец и е смятана за неговия отговор на популярни бестселъри като “Шифърът на Леонардо” от Дан Браун, пише БГНЕС.

Книгата е преведена на 17 езика. В своя труд папата оплаква “книгите, които рушат фигурата на Исус и вярата на хората, като се позовават на предположения”. Той е започнал да пише своята книга през 2003 г., когато папата все още беше кардинал.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...