Световен християнски форум бе открит в Найроби, КенияМоже да харесате още...

3 Отговори

 1. ieromonah Ioan каза:

  От сърце се надявам редакцията на този сайт да е направила превод на този материал, а не да го е съставяла. В една редица с най-ужасните секти се мъдри и източното Православие:
  …“Християнските традиции, представлявани на срещата в Лимуру, са: Африканска институирана (независима), Англиканска, Баптистка, Евангелска, Римокатолическа, Ученици (Църкви на Христос), Приятели, Светост, Лутеранска, Менонитска, Методистка, Моравски братя, Старокатолическа, Източноправославна, Древноизточна (дохалкидонска), Петдесятна, Реформирана, Армия на спасението, адвентисти от седмия ден, Обединени и обединяващи църкви.“…

  Сектите се наричат „тези християнски традиции или “семейства”“. Даже не мога да се ядосам, то това е направо смешно. Дами и Господа, Вие поддържате един добър сайт, обаче защо понякога забравяте, че от един извор не може да тече едновременно и сладка и солена вода?

 2. Дон Кихот каза:

  И това събиране ще отшуми като едно от безбройните и безсмислени икуменически срещи. Не е правилно да се пише „Източноправославна църква“, а само Православна, защото няма западна православна.

 3. 100 каза:

  Източникът е ясен, пък и преводачът се е подписал след текста:-)