Украинският президент награден с ордена на Антихриста?Киев, 4 януари. Президентът на Украйна Виктор Юшченко беше награден с орден, чието име се свързва в православната традиция с идването и дейността на Антихриста, съобщава Седмица.Ру.

По време на коледните празници президентът посети централната синагога в Киев и запали обредния огън за еврейския празник Ханука. В същото време той отказа да участва в традиционния православен молебен на хълма "Св. Владимир", традиционно посещаван от всички държавни ръководители на Украйна. След церемонията главният равин на Украйна Моше Реувен награди Юшченко с висока религиозна награда – златния орден на Третия Храм.

Според учението на светите Отци Третият Храм, чийто орденоносец е станал украинският президент, ще бъде възстановен в Иерусалим от Антихриста, който ще поиска да му се покланят в него "като на бог, показвайки себе си, че е бог" (2 Сол. 2:4).

Превод: Андрей Романов

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...