Чудо Божие ли е внезапното заболяване на КадафиМоже да харесате още...

15 Отговори

 1. p_stefanos каза:

  Нека сега да се молим и за здравето и вразумлението на Божия раб Моамар. Често вразумяването идва по този начин.

 2. plamen каза:

  може би наистина е чудо – особено ако се окаже вярно. засега информацията се опровергава обаче.

 3. ... каза:

  Брей брей. Странана работа ферно. Ами според мен най-добре ще бъде тоя да оздравее и да си посмили каква е причината и да ги освободи. По-добре от колкото на „престола“ да се качи най-стария му син.

 4. faf каза:

  Странно е когато четеш думи на вярващи,християни които ……… расъждават така.Странно,много странно!!!!!!!

 5. Дон Кихот каза:

  Не познавате манталитета на др. Кадафи. Той пуска слуха, за да промери кой и как реагира на него.

 6. ... каза:

  Офицялна информация излезна, че не е бил болен, а дали той е пуснал слуха не съм чул. Но е типичен диктатор който заявява (по телевизията го цитираха),че е човек считащ се за допринесал с нещо мнго оза човечеството, а какво конкретно не каза. Горделивец. Всички на „трона“ стигат до таково побъркване.

 7. Трип хоп каза:

  Искам да попитам автора, той този молебен знае ли за какво се отслужи изобщо???

  За добро на някого или за зло на другиго?!
  Разбира се Бог знае най-добре как да нареди нещата. Но тази статия не ми харесва!

 8. toshev2006 каза:

  Уважаеми Трип хоп, не зная дали си богослов и познаваш църковната история, но ще ти илюстрирам моят коментар със следния пример:
  по времето на Св. цзар Константин Велики еретикът Арий престорено и лицемерно се съгласил с решението на І всел.събор, уж се отказал от заблужденията си и поискал да се върну в канонично общение с Църквата. След като това било невъзможно в Александрийската църква, поискал да го приемат в цариградската. Тожгавашният архиеп. Александър се молил на Бога да умре самия той, вместо да стане свидетел на такова светотатство /приемането на еретика Арий в Църквата/.Вместо това внезапно на следващият ден умира Арий, по път за храма.
  Аз не казвам, че молитвата към Св.Богородица е с желание за смъртта и ли болестта на Кадафи, ясно е, че тази молитва е да възтържествува правдата и да се оправдаят нашите медици, за да избегнат незаслужена смърт. А как Бог ще удоволетвори просбата ни остава Негово решение, с какви средства и по какъв начин!
  Ние не искаме смъртта на никого, но ако така Бог промисля за свободата и спасението на другиго, какво да отговорим.
  Освобождението на България от османско иго, за да се запази и вярата, не е ли с цената на множество жертви човешки, и от българи и от турци?Моля ви,не четете между редовете!

 9. 100 каза:

  Е, с някои неща не е добре да се спекулира…

 10. Християнче каза:

  Бог и Светите икони НЕ могат да бъдат маниполирани да работят и да вършат чудеса под командата на безбожници,независимо дали са партийни,безпартийни или синодални. ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ ! и стига с панаирите…

 11. faf каза:

  На полковниците в раса много им се иска да контролират Бога! Срам и позор!

 12. chorbalan4o каза:

  просто се чудя на разсъжденията в тази статия. не подобава на свещеник да спекулира с Божия промисъл. защото мисли от рода „Бог го наказа, заради това или друго“ са си чиста духовническа спекулация. но какво да се прави – така си свикнали, така си ги научили – да експлоатират „Божия гняв“ за обяснение на случващото се, и да крият Божията любов от хората….

 13. faf каза:

  Ако свещеникът написал тази статия е въпросният свещеник на енорията с.Труд,Пловдивско е ясна цярата работа.Но първо искам да разбера.И ако това е така бих го посъветвал преди да се занимава с духовни и още повече Църковни работи първо да престане със бизнеса си( малка фабричка за газирани напитки и др) От този“ бизнесмен“ е пропищяла цялата околия.Но дано не греша. И второ същия е от полога на николайчо.Ето агресията как бавно завладява православната църква.Понякога тя е хронично заболяване на съзнанието на индивида,но в повечето случаи е доказателство за две неща – пълна бездуховност и слабо образование.дано не бъркам?

 14. toshev2006 каза:

  Драги ,faf, откъде у един „християнин“, /или пък си езичник- не те познавам, пък и без друго си се скрил страхливо зад анимността/,такава жлъж?
  Когато имаш претенцията да казваш истината проучи нещата пък тогава пиши, а не да изпадаш в позицията на гнусен клеветник!
  Първо, не че съм длъжен да ти обяснявам, но за да не се заблудят други и да бъдат подведени от лъжи, аз наистина съм от енорията в с.Труд.
  Второ, нямам фирма! Цех за производство на безалкохолни от 1988г до 2003г, деистветелно имаше единият ми родител, който беше шеф на фирмата и единствения работник. Похвално е с труд да изкараш прехраната си. Жалко, че високите патентни данаци унищожиха най-дребния бизнес и хората останаха без препитание.
  Трето, никак не съм от любимците на д.Николай.
  Драги фаф, не лъжи, за да не изобличаваш своето нечестие! Всичко хубаво!!!

 15. tmj каза:

  Немога да разбера защо се молите на тези икони които са направени от човешка ръка?Ав. 2:18 Какво ползва изваяният идол,
  Та го е изваял художника му? –
  Или леяният идол, учителят на лъжата,
  Та уповава творителят му на делото си,
  Тъй щото да прави неми идоли?
  Ав. 2:19 Горко на онзи, който казва на дървото: Събуди се! –
  На немия камък: Дигни се!
  Той ли ще го научи?
  Ето, той е обкован със злато и сребро,
  И няма никакво дишане в него.
  Ав. 2:20 Но Господ е в светия Си храм;
  Млъкни пред Него, цяла земльо.