В памет на Ивалинкаp1010382Десетки хора се отзоваха на призива на кампанията „Виждам те“ на фондация „Покров Богородичен“ и подкрепиха незрящата Ивалинка Донова в битката й с тежко онкологично заболяване.

Надеждата на всички ни бе, че събраните средства ще й помогнат да продължи напред, но Божията воля е била друга. Ивалинка не успя да пребори коварната болест и си отиде от този свят в навечерието на своя рожден ден (22 януари).

Все пак в последните месеци от живота си тя споделяше радостта си, че има хора, които откликват на чуждата болка. До последно духът й бе силен, до последно тя се вълнуваше от всичко, което се случваше навън, в света, и най-вече й бе трудно да се примири с ежедневните изпитания и несправедливости, с които често се сблъскват незрящите хора в България.

Екипът на фондация „Покров Богородичен“ изказва съболезнования на нейните близки и приятели. Бог да прости Ивалинка!

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...