Свещеник изтръгва наркомани от дрогатаМоже да харесате още...

10 Отговори

 1. portos каза:

  От кога е този материал? Пълен е с неточностти.

 2. Chorbalan4o каза:

  доста е стар материалът, пълен с фактологически абсурди и т.н. Първо – какво прави в сайта статия отпреди 2 години? ( Сигурно сега са я публикували, ще кажете..)Второ – това е лицето на българската журналистика – „развален“ телефон е малко да се каже.

 3. portos каза:

  Може би, с този разполагат, пък смятат темата за важна. Да напишем актуален? 🙂

  Най-малкото, защото кафето ни не е безкофеиново, а дневните цигари са десет и то точно от тютюн.

 4. Chorbalan4o каза:

  еми, баце, в тебе е хлябът, в тебе и ножът 😛

 5. portos каза:

  Що бе, Марто? Аз да не съм пророк на о. Георги. Аз съм от екипа му, а ти си от енорията. Под носа ти е – що ти не пишеш?

 6. ta6evv каза:

  Аз за първи път чета тази статия и за мен тя е интересна.Искам само да спомена ,че о.Георги не работи сам в този център,както ни внушава статията.
  Около о.Георги има цял екип и вярващи доброволци,както и финансовата подкрепа на всички варненски църкви и на варненската митрополия.
  Нашият форумен .портос,също работи там.за което му свалям шапка…
  Та общо взето сам човек не може да направи нищо…..

 7. portos каза:

  Но и без ярката му харизма за работа с такава група, трудно бихме се справяли, Ташев.

 8. ta6evv каза:

  Беспорно.Не без значение е харизмата на о.Георги.Но аз искам да кажа,че в такива случаи трябва да се действа като екип.Като се вижда,че има потребност от такъв център,като се вижда,че о.Георги е разработил центъра ,според мен цялото варненско паство и духовниците да подемат инциативата.Мисля,че вси4ки християни във варна трябва да му подадът ръка,да го подкрепят.А не другите отци да му гледат,,сеира,,и да си ходят за риба и т.н.
  Та това имах пред вид портосе.

 9. росица димитрова каза:

  аз съм от СТАРА ЗАГОРА,казвам се Росица ,а синът ми е зависим и е на 17 години.Как мога да се свържа с о.Георги,за да помогне на сина ми?