Българската православна църква в САЩМоже да харесате още...

5 Отговори

 1. Дон Кихот каза:

  Същия текст четохме в Двери преди време. кой от кого е преписвал?

 2. ieromonah Ioan каза:

  НАПИСАНОТО ПО-ГОРЕ Е ОБИДА ЗА ПРАВОСЛАВНАТА ДУША, ЦЪРКВАТА ХРИСТОВА ДА НЕ Е НАЦИОНАЛНО ДРУЖЕСТВО? МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ В АМЕРИКА НЕ МОЖЕ И ДОРИ НЕ ИСКА ДА ГОВОРИ БЪЛГАРСКИ, НО ИСКА ДА Е ПРАВОСЛАВНО. НАЦИОНАЛИСТИТЕ СА ПАГУБА ЗА ЦЪРКВАТА. КАКВО ОТ ТОВА, ЧЕ СЕ ГОВОРИ НА АНГЛИЙСКИ, ДА НЕ БИ ДА ГОВОРЯТ ЗА МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН, НАЛИ ГОСПОДА БОГА ПРОПОВЯДВАТ? АМА НАЛИ НЯКОЙ ИСКА ДА КАСИРА, ТА ЗАТОВА НА ПОДОБНИ ДВИЖЕНИЯ СЕ ГЛЕДА КАТО НА ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯНА НА ЦЪРКОВНИЯ ПАЗАР. АМАН ОТ НАЦИСТИ.

 3. plamen каза:

  въпросът следва да се уреди между двери.бг и journey.bg

 4. timoti каза:

  дядо Андрей е отровен ж София и умира в Правитествена болница, а нали се досещате защо точно там ами за да са сигурни че наистина ще умре. Жалко

 5. timoti каза:

  а същия дядо Андрей преди да дойдат комунистите на власт е бил достоен Архиерей на който му е възложено от Светия синод заедно с Високопреосвещените Борис Неврокопски(също убит от комунистите) и Софроний Търновски да участва в преговорите за падане на схизмата изведнъж се превръща в заплаха за безбожната власт и става болнав.хаха докога ще се залъгваме докога ще търпим да се подиграват пред очите ни с Бога. БОГ ПОРУГАН НЕ БИВА!!!