СподеленоМоже да харесате още...

7 Отговори

 1. svetlio каза:

  Г-жа Калчева, Вашият труд е голям и много ценен в съвременното ни общество. Делото Ви е благодатно и ще принесе много плод. Дерзайте!

 2. iliana каза:

  благодаря ви за прекрасния текст. той е толкова искрен и толкова дълбок, че не може да остави равнодушен и най-големия скептик по въпроса за религиозното образование в училщата. аз съм такъв скептик :-). но ето – виждам, че има хора като вас, а „малко квас заквася цялото тесто“…

  не губете дръзновението си и тази радост,която ви дава сили!

  поздрави

 3. дкалчева каза:

  Аз благодаря на Вас. И искрено се надявам да заслужа такива думи. Все още се намирам в едно начало. И смятам, че имам още много да уча… Съвсем между другото и неважно в случая – аз съм госпожица : ) : )

 4. tzstoykov каза:

  прочетох написаното с интерес.Благодаря за споделените мисли.Споделям ги.

 5. dikovski каза:

  Уважаема госпожо или госпожице Калчева!
  Вашият искрен текст ме трогна! Дай Боже повече учители като Вас! Дай Боже повече светлина за децата, Дай Боже най-после обществото да осъзнае нуждата от православна просвета в училище! Дай Боже!

  Нека Бог Ви дари със здраве и неземна благодат и нека Вашите трудове се увенчаят с успех!

 6. ... каза:

  (*: Хубава статия, на достъпен език е. Не е като някои други твърде отнесени към философските категории, тази е увлекателна и лесна за четене, а смисъла докосва сърцето. Хм, иначе мисля, че всеки е дете, когато си има родителите. Та и вие възрастните, ако имате, имате и празник днес. (*: просто мисля, че е логично.

 7. Християнче каза:

  СПИСЪК на експертите по РЕЛИГИЯ г-н Панчо Василев-гл.експерт в МОН-София г-ца Ваня Станчева-ст.експерт в РИО-София г-н Евгени Гюнов-ст.експерт в РИО-Пловдив г-жа Евелина Стоева-ст.експерт в РИО-Варна г-жа Росица Георгиева-ст.експерт в РИО-Русе г-жа Р.Зяпкова-ст.експерт в РИО-Пазарджик г-н Илиян Чолев-ст.експерт в РИО-Разград ДАЙ БОЖЕ, eксперт и в Стара Загора !