Включете се в анкетата за Седмицата на православната книгаИнициаторите на Седмицата на православната книга от Варненската и Великопреславската света митрополия са съставили анкета, която да им помогне като ориентир при подбора на изданията и събитията, които да бъдат представяни по време на ежегодния форум, съобразно желанията и интересите на читателската аудитория.

По традиция всяка година през септември Варна става домакин на Седмицата на православната книга, където с благословението на Варненския и Великопреславски митрополит Йоан се представят най-новите книги на християнска тематика и се инициират срещи с едни от най-изявените български и чуждестранни автори, издатели на православна литература, духовници и богослови. През 2018 г. се проведе XX-ото юбилейно издание на книжния форум.

Ако имате интерес към книгите, посветени на християнската вяра, участвайте в анкетата и отговорете на поставените въпроси:

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...