Издателство „Омофор“ стартира кампания „Книги по ваше желание“


Скъпи читатели на книгите на ОМОФОР, предлагаме на вашето внимание кампания за поръчки на наши издания, които не се намират в търговската мрежа.
УСЛОВИЯ НА КАМПАНИЯТА
В рамките на кампанията ще имате възможност да поръчате отпечатването на конкретна книга и да заплатите предварително по банковата сметка на фондация „Покров Богородичен“ или с дебитна/кредитна карта цената на поръчката, която представлява 50% от коричната цена на изданията.
КАК ДА ПОРЪЧАТЕ КНИГА
1. Попълнете формуляра за поръчка, включен в публикацията, или изпратете имейл с Вашето име, телефон, заглавие и брой на поръчаните книги, както и предпочитания начин за доставка на адрес omophor@gmail.com
2. Платете крайната сума по банков път или с кредитна/дебитна карта.
Данни за банков превод:
Титуляр: Фондация Покров Богородичен
Банка: Райфайзен Банк
IBAN: BG92RZBB91551067092215
BIC код: RZBBBGSFВ основанието за превода напишете заглавието на книгата и броя, ако поръчвате повече от един брой. Изпратете ни копие от платежното нареждане на посочения по-горе имейл.
За плащане с дебитна/кредитна карта: използвайте този линк >>>.
4. В  посочения за всяко конкретно заглавие срок ще можете да направите вашата поръчка.
5. Доставката ще се извърши в двуседмичен срок след приключване на кампанията.
6. Книгите може да получите чрез доставка за ваша сметка по пощата или чрез куриерска фирма, както и на място в офиса ни в София (София 1407, бул. „Черни връх“ №68, ет. 1, ап. 1). Посочете избрания начин на доставка при попълване на формуляра за заявка.
 

Активни предложения

УТРЕ Е НЕДЕЛЯ
Автор: Галатия Григорияду-Сурели
Превод: Даниела Минчева
Редактор: Илиана Александрова
Богословска редакция: Свилен Тутеков
Година на издаване: 2001 (първо издание)
Меки корици
Формат: 60х90/8
Страници: 35
Тегло: 0.1300 кг
ISBN 954-9700-18-6

 

Книга за православната литургия, предназначена за деца и възрастни.

Галатия Григорияду-Сурели е гръцка православна авторка, която пише за деца и младежи. Като запазва максимума от богословско и катехизическо съдържание, тази книга, наградена от Атинската академия на науките, по близък и непосредствен начин, с жизнерадостен стил, с прости, топли и емоционални думи запознава читателите с основните събития в живота на Църквата. От нея може да се почерпят не само богословски и практически знания, но и много радост, и дълбоко разбиране за смисъла на православното богослужение, за връзките в църквата и семейството, за православната вяра и любовта.

Илюстрациите в изданието са на малките участници в школата по иконопис на Енорийския център на фондация „Покров Богородичен”, София.

Цена на книгата при поръчка в рамките на кампанията: 9 лв.
Корична цена: 18 лв.
Срок за заявка и плащане: 10.07.2022 г.
 
За повече подробности и въпроси:  omophor@gmail.com; (02) 9871655; 0889438864

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...