Подари абонаментВече втора година седмичното издание Православие.БГ достига до стотици хора, които нямат достъп до интернет, но са изявили желание да бъдат информирани за събитията в Българската православна църква и за Православието.

Вестникът излиза всеки петък. Той е двуцветно издание с пълноформатен вестникарски формат и съдържа 8 страници.

 

 

 

 

Предлагаме ви възможност да подарите абонамент за вестник Православие.БГ на свои близки, познати, роднини и приятели. Зарадвайте хора, които може би нямат възможност да се абонират, или просто не знаят за тази възможност. Абонирайте родителите си. Изпратете вестника на хора, които не сте виждали отдавна. Изразете своята благодарност към стария си енорийски свещеник. Помислете за всички тях – нашите по-възрастни братя и сестри, за които интернет е нещо неразбираемо и чуждо, но вярата – със сигурност не.

Засега предлагаме възможността да подарите абонамент на адресати в България – където нуждата е най-голяма. Можете да използвате системата PayPal, ако разполагате с кредитна карта или сметка в PayPal.

Как става абонирането? Необходими са само две неща – да знаете адреса, на който искате да изпращаме вестника, и да имате сметка в PayPal. Откриването на сметка там отнема броени минути. Изберете периода, за който искате да подарите абонамент (6 или 12 месеца) и кликнете върху съответния бутон по-долу.

Кликнете върху линка с надпис "Add special instructions for the Merchant" и в отворилото се поле въведете точния адрес, на който искате да бъде изпращан вестника. Извършете самото плащане с кливане на бутона Pay Now.

Добре е да ни изпратите и ел. поща на адрес office@pokrov-foundation.org, в която да ни кажете нещо повече за себе си или за човека, на когото подарявате абонамент. Тази ел. поща не е задължително условие за абонамента.

абонамент за 6 месеца: 10 евро

 

 
абонамент за 12 месеца: 20 евро

Ако желаете да абонирате себе си или ваши близки по друг начин (чрез пощенски запис или банков превод), отидете на тази страница и следвайте указанията.

 

Получаване на сигнален брой на вестника

Ако желаете да получите на свой адрес или да изпратите на ваш приятел един сигнален брой на вестник Православие.БГ, можете да го поръчате, като изпратите SMS с текст PAY VESTNIK на номер 2323 (за всички мобилни оператори). След като изпратите своя SMS, трябва да изпратите и електронна поща на адрес office@pokrov-foundation.org, в коят да укажете пощенския адрес, на който да бъде доставен вестника (услугата е достъпна само за абонати от България). Стойността на изпратения от вас SMS е 1.20 лв с включен ДДС.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...