Фотоконкурс!Интернет-порталът „Православие.БГ” обявява конкурс за фотография на тема „Светлината отвътре”.

Темата
За да бъде доловена тази светлина, е нужно да бъде видяна красотата в целия заобикалящ ни свят, животът на обикновените хора – наши ближни и творението, което със своята безмълвна проповед показва присъствието на нашия Творец. Желанието на организаторите е да ви изправи пред нелеката задача да погледнете към света с очите на вярата. Красотата отвътре е доловима само за онези, които искат да я видят и имат сетива да я усетят.

Конкурсът
Конкурсът ще продължи от 2 юли до 15 септември 2007 година. Жури, включващо професионални фотографи, ще избере най-добрите творби, които ще бъдат представени в изложба след края на конкурса.

Наградите
В състезанието ще има две основни награди – на публиката и журито. Голямата награда – професионален фотоапарат, ще бъде определена от журито. Наградата на публиката също ще бъде фотографска.

Гласуването
Гласуването на публиката ще стартира на 16.9.2007 година и ще продължи до деня, в който ще се обявят крайните резултати – 1.10.2007 г. Всички допуснати до участие в конкурса фотографии ще бъдат представени в специално създадена галерия в портала Православие.БГ.

Снимките
Участниците могат да представят до три фотографии във формати JPEG, TIFF или RAW, които да се изпращат като прикачени файлове на e-mail адреса ни: ekip@pravoslavie.bg. Трите снимки могат да бъдат тематично свързани помежду си. Размерите на изображенията не могат да бъдат по-малки от 1000 пиксела ширина. Разделителната способност трябва да е поне 72 dpi.

Преди да изпратите Вашите творби, Ви молим внимателно да прочетете нашите задължителни изисквания към участниците:

1. Участниците да посочват своето име и фамилия, както и контактна информация.
2. В полето Subject на електронната поща, с която изпращате снимките си, посочете „за фотоконкурса”.
3. В конкурса не могат да участват снимки, направени с мобилен телефон.
4. Не се допускат снимки с еротично и порнографско съдържание, или предполагащи обидно отношение към вярата.
5. Във фотографиите, които ни пращате не трябва да има груба намеса на фотографски софтуер. Допуска се намеса с фоторедакторска програма, като корекция на цвят и формат, но без да се засяга съдържанието и композицията на снимките.
6. С изпращането на снимките си, участниците се съгласяват фотографиите им (независимо дали ще бъдат наградени) да бъдат публикувани в портала Православие.БГ, в печатното издание Православие.БГ, както и в други печатни материали на фондация Покров Богородичен, под условията на лиценза Creative Commons “Признание-Некомерсиално-Без производни произведения 2.5 България”.

Порталът си запазва правото да не публикува снимки, които не притежават художествена стойност.
  
Екипът пожелава успех на всички участници.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...