Варненският център за деца със специални нужди „Карин дом“ търси доброволци8841Варненският „Карин дом“ е център за деца със специални нужди, който предлага професионални услуги за подпомагане на социалната им интеграция.

В момента в „Карин дом“ в различните програми участват около 140 деца, като всяко дете получава терапия, съобразена с неговите индивидуални и уникални нужди и способности.

В ежедневните дейности по различни програми към екипа се присъединяват и доброволци. Те се включват в групови и индивидуални занимания с децата; в разходките, екскурзиите и организирането на празници и благотворителни инициативи; в работата по поддръжката на парка около „Карин дом“ и т. нар. сензорна градина; в помощ на децата в изработването на картички, сувенири, апликации във връзка с ежегодните благотворителни базари и т.н.

Радослав Димитров е един от доброволците, който се е заел няколко пъти седмично да работи по поддръжката на градината на Центъра. „Има нужда обаче от още доброволци. Затова ще очакваме всеки, който има желание и възможност да помогне с доброволен труд, дори и само веднъж в седмицата, да се свърже с нас“, призовава той.

Всеки желаещ от Варна и околността, който проявява интерес да се включи като доброволец в някоя от дейностите на Центъра, може да намери повече информация за условията на http://karindom.org/bulgarian/za-karin-dom/dobrovoltsi/, както и да пише на имейл radoslav2@yahoo.com (Радослав Димитров).

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...