Изложба: „Икони от младежкия лагер”


Фондация Покров Богородичен и Православната книжарница Ви канят на изложбата

Икони от младежкия лагер

През 2005 година фондация „Покров Богородичен” организира два младежки лагера „Въведение в иконографията”. В първия лагер (01-10 април) участваха ученици от Национално училище за изящни изкуства „Илия Петров“, гр. София. Той се проведе в Струпецки манастир „Св. Прор. Илия” с благословията на Негово Високопреосвещенство Врачански митрополит Калиник.

За нас, организаторите, лагерът остави в сърцата ни дълбока диря. Заради прекрасните деца, които взеха участие в него, заради техните мечти, отношение и любов… Организираме тази изложба, за да покажем тези прекрасни творби на всички: за да може и вие да усетите атмосферата, на тези дни и любовта, която изпълни сърцата ни тогава и която ни свързва сега.

Заповядайте на откриването на 13 март 2006 г. от 18 часа в Православната книжарница на ул. „Бенковски” 9 (на пресечката с бул. Дондуков, тел. 02 980 16 60).

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...