ИК „Омофор“ ви очаква на Панаира на книгата с изгодни отстъпки и нови заглавияsibfОт 4 до 9 декември 2012 г. в НДК в рамките на Софийския международен панаир на книгата ИК „Омофор“ е подготвила приятни изненади и интригуващи срещи за ценителите на стойностната православна литература.

Читателите ще имат възможност да се запознаят с най-новите заглавия на „Омофор“: „До изгонените от рая – мисионерски писма“ на св. Николай Велимирович, „Православната вяра и живот“ на о. Стоян Чиликов и „Преди да влезем в храма“ на прот. Добромир Димитров и прот. Павел Събев. А всеки посетител на панаира ще може да закупи изданията на „Омофор“ с 30% отстъпка.

На 5 декември (сряда) от 18 ч. издателството отправя специална покана към столичните учители и ученици, към родителите и техните деца, да се потопят в красивите послания на книгата „Детски цветослов“. Сборникът включва християнски приказки, легенди и разкази за деца, написани преди 1944 г. от известни български писатели. Книгата ще бъде представена от Венета Дякова – един от съставителите и дългогодишен преподавател по български език в Софийската духовна семинария. „Детски цветослов“ е чудесен коледен подарък за цялото семейство!

 

ИК „Омофор“ ви очаква на щанд № 356, етаж трети на НДК, от 4 до 9 декември между 10 и 20 ч.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...