Конкурс за координатор на Православен центърФондация Покров Богородичен обявява конкурс за длъжността "координатор” на Православния център "Проф. Тотю Коев", гр. Велико Търново. Конкурсът ще се проведе на два етапа – по документи и чрез интервю.

Описание на длъжността
– организиране на срещи, лекции и беседи в центъра;
– поддържане на контакти с международни организации;
– организиране на срещи и работа по програми със студенти от Великотърновския университет;

Работната позиция е на 4-часов работен ден за скрок от 1 година, с възможност за продължение на договора.

Изисквания
Кандидатите трябва да имат завършено висше образование (Теология), да владеят английски език (писмено и говоримо), да имат компютърни умения. Предимства при кандидатстването: предишен организационен опит, работа в неправителствени организации, връзки с обществеността.

Документи за конкурса
CV в европейски формат и мотивационно писмо се подават в секретариата на Православния богословски факултет на ВТУ «Св. св. Кирил и Методий» или на e-mail theolog@uni-vt.bg до 20 септември 2010 г. Одобрените за втората фаза на конкурса кандидати ще бъдат поканени на интервю, което ще се проведе на 24 септември 2010 г.

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...