Международна научна конференция около Чарлз ТейлърЧарлз Тейлър Международна научна конференция около Чарлз Тейлър (автор на книгата „Мултикултурализъм”) ще се проведе на 3 и 4 декември 2005 г. в Гранд Хотел София.

Конференецията се организира от фондация „Дом на науките за човека и обществото”. Тазгодишният форум, част от ежегодната инициатива „Софийски диалози”, е под надслов „Религия и Политика”.

В програмата са включени доклади на Ивайло Знеполски, Жан-Марк Тета, Хайнц Висман, Калин Янакиев, Владимир Градев, Димитър Гинев.

Конференцията ще бъде официално открита на 3 декември 2005 от 9:15 ч. в зала „София” на Гранд Хотел София и ще продължи до 4 декември. Програмата на двудневния форум е организирана в часовете между 9-17 ч., предвидени са кафе паузи и обедни почивки.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...