Обучителен семинар “Набиране на средства”


Програма „Обучение” към Фондация „Покров Богородичен” и Духовен център „Св. Петка Търновска” към храм „Св. Троица” гр. Добрич, организират с благословението на Варненски и Великопреславски митрополит Кирил, обучителен семинар „Набиране на средства”. Семинарът ще се проведе в Духовен център към храм „Св. Троица”, гр. Добрич от 27 до 30 ноември 2005 г.

Семинарът има за цел да подпомогне представители на православни енории и братства от Варненска и Великопреславска и Русенска митрополии в усилията им за събиране на средства за реализиране на милосърдни и културно-просветни инициативи.

Семинарът ще запознае участниците с особеностите на набирането на средства и с конкретни начини и техники за търсене на средства. Акцент ще бъде поставен върху подготовката на писма за търсене на средства и провеждането на среща с дарител.

Семинарът предлага конкретни знания за дарителите – фирми или частни лица – и възможност да се упражнят умения за представяне. Участниците ще имат възможност да споделят своя опит и да чуят и обсъдят опита на хора от други епархии и да се поучат от опита на ик. Стоян Стоянов, Добрички архиерейски наместник.

За повече информация: тел. 0 2 987 1655; e-mail: training@pokrov-foundation.org

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...