Пресконференция на Гражданско сдружение “Европейски център за проучване на нови религиозни движения”


Гражданско сдружение “Европейски център за проучване на нови религиозни движения” Ви кани на пресконференция за запознаване с целите и бъдещата дейност на новосъздадената организация, която е първата по рода си в България. 

Пресконференцията ще се състои на 13 юни 2006 г. (вторник) от 12.30 часа в аулата на Богословския факултет на площад “Света Неделя” № 19.

Ние сме неправителствена организация, което има за цел да изучава новите религиозни движения, да сигнализира и консултира държавните институции (Министерство на вътрешните работи, Министерство на образованието, Дирекция “Вероизповедания на Министерския съвет”, Комисията по правата на човека и вероизповеданията към Народното събрание и др.) и медиите за дейността на тоталитарни и деструктивни религиозни общности в България, и да сътрудничи с всички граждански сдружения, които имат сродни цели.

Първата ни проява бе организиране на Международен семинар “Заплаха от Сибир – нови религиозни движения се стремят към българското духовно пространство”, който се проведе от 24 до 27 май в град Бургас.

за контакти: Ралица Костадинова, председател
моб. 0886 97 11 65
e-mail: ecrnrm@abv.bg

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...