Православно – педагогически дейности в неделното училище при храм „Св. св. Кирил и Методий” Бургас

Име на получателя: Църковно настоятелство при храм „Св. св. Кирил и Методий” Бургас
Лице за контакт: иконом Петър Василев
Тел., ел. поща: 056 84 31 75; zdecev@yahoo.com
Сума: 1016 лв.
Година: 2001

Описание: Провеждане на религиозно-педагогически занимания с деца при енорийското неделно училище на храм „Св. св. Кирил и Методий” Бургас – вероучение за начинаещи и напреднали, стъклопис, краезнание и театрална школа. Такива занятия не присъстват нито в общообразователния процес, нито в извънкласните форми на обучение .

Целевата група на проекта са 80 деца от начален, среден и горен курс на училищата, намиращи се на територията на енорията – СОУ „Св. св. Кирил и Методий”, СОУ „Иван Вазов”, ОУ „Любен Каравелов” и ОУ „Княз Борис I”.

Коментари

коментара

Близки теми:

1 Response

  1. ДаниТу каза:

    Чудесна е инициативата за провеждане на религиозно-педаготически занимания с деца. Поздравявам ви за това! Но къде остава запознаването с църковно-славянската музика? За младите това е съвсем непознато.А тази музика е толкова красива и така отваря душата,че тя по- лесно се докосва до Бога.Защо в тази програма Не са предвидени и такива занимания? Нали в крайна сметка трябва да мислим за бъдещето, за да може в храмовете ни и след години да се лее тази Божествена музика!…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 + 2 =

*