Издателство „Омофор“ ви очаква в Бургас на изложението „С книга на плажа“



За някои отпускът на морето е време за чиклит и криминални романи, за други обаче е добра възможност да се посветят на стойносна книга, която да преобрази и укрепи духа. Нека пътят ви към морето това лято мине през Бургас и изложението „С книга на плажа“ от 13 до 18 август.

Издателство „Омофор“ ще ви очаква пред Експозиционен център „Флора“ в шатра № 14 с големи отстъпки и нови заглавия, сред които дългоочакваното българско издание на книгата „Глобалната сексуална революция“ на немската социоложка Габриеле Куби, вдъхновяващата книга на митрополит Калистос (Уеър) „Царството вътре в нас“, вторият том на „Сектознание“ на проф. Александър Дворкин, книгата албум на Белоградчишкия епископ Поликарп „Мавзолеят на Екзарх Антим I“ и др.

На 14 август ви очакваме на Поетично четене от антологията с християнски стихове „Небе за земята“ и Акустичен концерт с музикантите от ТОЧКА БГ. Мястото е Експозиционен център „Флора“, а началото е от 19.30 ч. Вход: свободен.

СЪБИТИЕТО ВЪВ ФЕЙСБУК

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...