Издателство „Омофор“ ви очаква на Пролетния базар на книгата в парка пред НДК



Истинските слова пронизват сърцето и обновяват духа на човека така, както живителните сокове на пролетта преобразяват целия свят. В края на пролетта и в сърцето на София издателство „Омофор“ ви очаква на Пролетния базар на книгата!

Най-голямото книжно събитие на столицата за пролетния сезон започва от 29 май (вторник) и тази година ще се проведе на открито – в парка пред НДК.

„Омофор“ ще ви посрещне с до 30% отстъпка на всички заглавия, както и с до 70 % отстъпка на някой от първите ни издания. С отстъпка ще бъдат и новите заглавия: „Разширяването на сърцето“ на отец Захариас Захару, сборникът „Свещеното Писание. Херменевтика – Богослужение – Диалог“ и др., както и нови тиражи на едни от най-търсените заглавия на издателството, сред които „Св. Яков Цаликис“, „Християнска етика“, „Богословие на иконата“ и др.

Заповядайте на щанд № Б 18 (шатра Б) в парка пред НДК, от 29 май до 3 юни, всеки ден от 10 до 20 ч.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...