Изложба на великденски картички ще бъде открита в Енорийски център „Покров Богородичен”


Благотворителна изложба-базар на великденски картички ще бъде открита на 16 април, Цветница, от 11.30 ч. в Енорийски център „Покров Богородичен”. Картичките са изработени от децата, настанени в домовете в гр. Угърчин и с. Доганово, както и столичните ДОВДЛРГ “Асен Златаров” и ДОВДЛРГ “П. Р. Славейков”.

Благотворителната изложба-базар ще ви представи разнообразие от стилове, светоусещане и концепции на децата, ангажирани в два различни творчески проекта. Рисуваните картички са уникални и са произведения на децата от домовете в Доганово и Угърчин, участници в Проект „Православна доброволческа инициатива” на Фондация Покров Богородичен.

Картичките с апликации са дело на децата от столичните домове “Асен Златаров” и “П. Р. Славейков”, които участват в Проект творчески занимания. Средствата от продажбата на великденските картички ще бъдат дарени на техните автори.

На Цветница Енорийски център „Покров Богородичен” ще открие и изложба на възпитаниците от школите по иконопис, стенопис и дърворезба.

За повече информация
Енорийски център “Покров Богородичен”
ул. “Г. Д. Зографина” 2 (зад хотел Родина)
тел. 953 35 23
parish_center@abv.bg

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...