Насилието и агресията сред учениците са тема на пресконференция във Варна


Източник: пресцентър на Варненска и Великопреславска митрополия

С благословението на Негово Високопреосвещенство Варненския и Великопреславски митрополит д-р Кирил на 07 ноември 2006 г., вторник, от 10:00 часа, в Кръглата зала на бул. “Съборни” № 31а ще се проведе пресконференция по повод зачестилите прояви на насилие и тотална, нетърпима агресия сред учениците в българските училища.

Недопустимо е Българската православна църква, обществениците и имащите отношение по този въпрос да не реагираме. Твърдо сме решени да спрем този процес, за да спасим децата на България.

На пресконференцията са поканени да присъстват председателят на отдел “Образование” в Община Варна – г-н Коста Базитов, директорът на РИО-Варна – г-жа Николинка Даскалова и председателят на комисията по Култура към Общински съвет – г-н Панко Анчев.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...