Християнско кино в Деня на християнската младеж



KinoГрупата „Православна младеж“ отправя покана към вярващите от столицата за Християнско кино в Деня на християнското семейство и християнската младеж. Прожекцията на съвременен игрален филм и дискусията след нея ще се състои в празничния ден на 21 ноември (събота) от 15 ч., а мястото на събитието е столичната ателие-книжарница „Къща за птици“ (ул. Проф. Асен Златаров 22). Входът е свободен.

Кой точно ще бъде представеният филм, организаторите запазват като изненада, но все пак издават, че от излизането си през 2014 г. той е спечелил множество международни награди. В дискусията, провокирана от филма, ще се включи доц. Костадин Нушев, преподавател в Богословския факултет на СУ.

След филмовия следобед гостите на събитието са поканени да се присъединят към зрителите на Празничния концерт по случай Въведение Богородично в Софийската света митрополия (ул. Цар Калоян 7), чието начало е в 18.30 ч.

Kino

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...