Национален конкурс за поезия, посветен на Св. Богородица



Sv. Bogoroditsa

Православният вестник „Благовестник“ организира Национален конкурс за поезия, посветен на Божията майка. Конкурсът се провежда с благословението на Агатополския епископ Йеротей, игумен на Поморийския манастир „Св. вмчк Георги Победоносец“. Поводът за инициативата е наближаващият празник Успение Богородично.

В условията за участие няма ограничения за възраст, всеки може да изпрати своя поетична творба на имейла на вестника: vestnik_blagovestnik@abv.bg (с прикачен файл на word с тема: за конкурса). Задължително е участникът да посочи: име и фамилия, години, град и телефон за контакт. Един автор може да участва с до три произведения.

Крайният срок за участие е 15 август 2015 г.

Наградите на отличените в четири възрастови групи участници ще бъдат връчени на 16 август 2015 г. в Поморийския манастир „Св. вмчк Георги Победоносец“ на официална церемония с поетичен рецитал от 19 ч.

Списък с наградените ще бъде публикуван в сайта на вестник „Благовестник“ на 15 август. Всички отличени ще бъдат уведомени по телефона за наградата си.

За повече информация: Атанасия Петрова (издател на вестник „Благовестник“), тел. 0887733298.

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...