Гласувайте за най-доброто есе на тема „Има ли място за Бог в нова Европа“!



altEсетата на участниците в конкурса и условията за гласуване можете да прочетете ТУК.

Крайният срок за участие в Студентския конкурс за есе на тема „Има ли място за Бог в нова Европа“ приключи. Екипът на Православие.БГ благодари на всички участници, които посветиха свои размисли за ролята на християнството в съвременните европейски общества.

Предстои компетентно жури да отличи три есета – съответно с първа, втора и трета награда. Текстовете ще бъдат оценявани от жури в състав: Теодора Димова – писателка, драматург и публицист, доц. д-р Димитър Попмаринов – декан на Православния богословски факултет на Великотърновския университет, и прот. Добромир Димитров – свещеник във великотърновския храм „Св. Мина“ и преподавател в Православния богословски факултет на Великотърновския университет.

Вие – читателите на Православие.БГ, пък определяте наградата на публиката! От днес (17 октомври) до 30 октомври 2013 г. ще имате възможност да дадете своя глас за есето, което одобрявате най-много. Краен срок за гласуване: 30 октомври 2013 (до полунощ). Резултатите ще бъдат обявени до края на ноември 2013 г.

Есетата на участниците в конкурса и условията за гласуване можете да прочетете ТУК.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...