Посрещане на Рождество Христово в Катедрален храм “Св. Успение Богородично”, гр. Варна


Източник: Варненска и Великопреславска митрополия

На 25 декември 2006 г. , Рождество Христово, от 9 ч. в Катедрален храм “Св. Успение Богородично” , гр. Варна ще започне празнична св. литургия, която ще отслужи Негово Високопреосвещенство Варненският и Великопреславски митрополит д-р Кирил.

След службата, от 11 ч., в Катедралния храм, празничен концерт с рождествени песнопения ще изнесе детската вокална група“Сребърни звънчета” към Общински детски комплекс. Тази инициатива се осъществява под патронажа на Варненският и Великопреславски митрополит и Първо българо- гръцко дружество за приятелство с председател К. Палякова. Поканени са да присъстват родители и учители от различни училища в нашия град.

На 25 декември 2006 г., от 10.45 ч., в кръглата зала на бул. “Съборни” № 31а , ще се проведе коледно тържество с участниците в курса по вероучение за родители към Катедрален храм “Св. Успение Богородично”, включващо празнична програма.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...