Тодор Карагьозов направи фондация



Богословът Тодор Карагьозов, станал известен с участието си в Биг Брадър 3, създаде фондация за работа с младите хора. Фондацията се нарича "Обичам" и започва дейността си с организиране на летни лагери.

От представянето на фондацията в наскоро открития сайт научаваме, че основната цел на организацията е "да помогнем на младите хора да разберат, че "грешките" на младостта са поправими и да пожелаят да ги поправят; да подбудим у тях нетърпимост към "модата" на греха като към една фалшивост; да потърсят идеал и истина, неподатливи на време, епоха и мода; да развият вяра, която да им помога да бъдат свободни и да почувстват вкуса на истинската и животворяща радост – добродетелите".

В планирания за това лято ученически лагер на морето под наслов "Биг Братско лято" се предвижда участие като гости на известни личности от шоу-бизнеса, а в бъдещите планове на организацията влизат изграждането на постоянна лагерна база за ученици и създаване на център за лечение на наркозависими.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...