Антония Първанова разговаря с представители на Светия синод



News.BG

Кандидатът за кмет на София от НДСВ д-р Антония Първанова разговаря с епископи от Светия синод и със свещеници от Българската православна църква, съобщиха от пресцентъра на партията.

Те я придружиха на поредната й предизборна обиколка в града днес. Кандидатът на НДСВ за кмет на София обсъди с представителите на Светия синод бъдещите отношения между общината и църквата.

Те разговаряха за проекти, свързани с домове за бездомни, за възрастни хора и изоставени деца. Заедно посетиха и Централните хали, където софиянци ги спираха, за да разговарят с д-р Първанова, се допълва в съобщението.

Рамо до рамо с църквата ще работим за по-доброто бъдеще на столичани, каза по време на срещата Антония Първанова, пише още в съобщението.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...