Изчезна сайтът на Пловдивска митрополия


Амбициозният проект на Пловдивска митрополия www.mitropolia-plovdiv.org, стартирал точно преди две години, от няколко дни вече не фигурира в световната мрежа. Сайтът, който трябваше да отразява дейността на епархията, е закрит поради неплащане на таксата за поддръжка на домейна си.

Таксата за домейните .org варира от 10 до 20 лв, в зависимост от цените на фирмата, от която е закупен. Професионално изработеният сайт на Пловдивска митрополия така и не се напълни с особено съдържание от 2007 г. досега.

Справка в каталога на домейните whois показва, че собственик на домейна не е Пловдивска митрополия, а частно лице – Пламен Коцански от фирмата TEA Studio.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...