Страхът от последните временаМоже да харесате още...

5 Отговори

 1. Lena каза:

  И ако започнат да ни слагат чипове за да ни управляват от разстояние да се съгласим ли? Нали така ще изгубим свободната си воля и ще станем роби на лошия? Чипове вече поставят, кому доброволно, кому не в Америка и в Европа, но в Русия например се предвижда чипизация на цялото население до 2025 г. Е как да се отнасяме към това, да се правим, че го няма ли?

 2. liceto каза:

  The person on the green horse seen during the incidents in Egypt is Hazrat Khidr (pbuh)

  http://www.youtube.com/watch?v=0bszlWAMOO0

 3. Валя каза:

  И тук, в Гърция, когато някои бяха застрашени, другите мълчаха. Хора, които имаха власт и можеха да говорят. Сега, когато посегнаха на техния джоб, правят стачки. Защото – казват – несправедливо ни намалиха заплатата за трети пореден път! -е и какво от това? А питате ли се как българинът оцелява с многото си мизерни стотинки? Гърците нека си стачкуват-достатъчно са си живеели с кеф -всеки ден кредити,узо,сиртаки, ресторанти…

 4. Rusi каза:

  Честит ви Нов Световен ред и чипизацията на всеки му! Докато има евреи по земята така ше е и ще има глад!!!

 5. ~White Angel~ каза:

  Никога и по никакъв повод не трябва да се отричаме от Бог и от Исус. Нито наум, нито на глас. И когато боли, и когато сме уплашени, и когато сме без изход. Трябва да останем верни. Наскоро преживях със семейството си нещо страшно и разбрах, че имам този живот авансово… не съм положила никакво усилие за него – даден ми е даром… грешила съм, но съм жива…Представяте ли си колко много ме обича Господ?! Ето така трябва и ние да сме верни!
  Печат в тялото?! Не знаем как ще е, но ако сме твърдо решени да бъдем верни, Бог ще ни даде решение!