Вечната вечеря, на която ни кани ГосподМоже да харесате още...

5 Отговори

 1. victory каза:

  „Стария и Новия Завет“ ЗАВЕТА е един Доценте.това че хората на Земята са го разделили е отделен въпрос.Всички Пророци дошли на земята са казвали едно и също,останали са неразбрани.ГОСПОД-БОГ ИСУС ХРИСТОС идва и отново не е разбран.Единствено след пришествието МУ ,се променя приноса за грях.

 2. gaitan vejdu каза:

  Победителко,
  предлагам да си починеш в мир.

  Коментарите не ти се получават.
  Честно.


 3. victory каза:

  „Коментарите не ти се получават.Честно. “ Толкова Пророци не разбрахте,ИСУС ХРИСТОС не разбрахте.Не очаквам мене да разберете .Всеки ще почива в мир, на кое място,сам решава.

 4. Ангел Небесен каза:

  Иисус Христос нито е пророк нито е пратеник, помъчи се да го разбереш за да стане късно и да не изпуснеш „градините в които текат реки“, а човека Мохамед (Господ да се смили над грешната му душа) ще дава отчет какви ги е приказвал и записвал та сега се гърчите в невежество.

 5. victory каза:

  Някой ще изпусне“градините в които текат реки“, при всички положения няма да съм аз.В Корана е написано още ,ИСА т.е. ИСУС ХРИСТОС ще дойде при възкресението.за какво, да съди живи и мъртви.Никой не притежава ИНТЕЛЕКТА НА СЪЗДАТЕЛЯ и Неговите слова колкото и да се подменят все някъде остава следа,току що ти посочих една.Можеш да я приемеш или отхвърлиш избора си е твой.Успех от мене.