Човеците са вечни братя и вечни събратяМоже да харесате още...

5 Отговори

 1. justice каза:

  Нека вознесение ХРИСТОВО донесе благодат и светлина във Вашите домове, семейства и пребъде във вековете държавата – БЪЛГАРИЯ!
  ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ,
  скъпи братя и сестри!

  С уважение и обич:
  justice

  08.04.2007г.
  гр.София.

 2. Fr Pavel каза:

  Автор: Громов А.В.
  Название: Паракало, или Восемь дней на Афоне
  Издательство: Артос-Медиа
  Количество страниц: 577
  Год: 2010
  Размер: 10,7 МБ
  http://depositfiles.com/files/202bnx8w2

 3. victor каза:

  ТОВА КОЕТО ГЛЕДАХ ПРЕД ХРАМ АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ НА ВОЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО ОЩЕ НЕ МИ ИЗЛИЗА ОТ МИСЛИТЕ.ПО ТОЧНО КАК НАРОДА БЕ ОТДЕЛЕН ОТ БОЖИЯ ДОМ С ОГРАДА ,КАК ГИ ПАЗИ ПОЛИЦИЯ.КАК СВЕЩЕНИЯ ОГЪН ИМ СЕ ДАДЕ ЗАД ОГРАДИТЕ,КАК ПРЕЗИДЕНТА И ДРУГИ ПРИБЛИЖЕНИ БЯХА ДО САМИЯ ПАТРИАРХ,СЪЩИЯ ТОЗИ ПРЕЗИДЕНТ КОЙТО ЗА 3 ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ ОТ ТОВА ПРАВИТЛСТВО,ПРИ КОЕТО ИМАШЕ ШЕСТВИЕ ЗА ВЪВЕЖДАНЕ И ИЗУЧАВАНЕ НА РЕЛИГИЯ В УЧИЛИЩЕ НО НИЩО НЕ БЕ НАПРАВЕНО ПО ВЪПРОСА.ПИТАМ СВЕТИЯ СИНОД И САМИЯ ПАТРИАРХ ,КАК БЛАГОСЛАВЯТЕ СЪЩИТЕ ТЕЗИ ХОРА,ЧИИ СЛУЖИТЕЛИ СТЕ В КРАЙНА СМЕТКА НА БОГА ИЛИ МАМОНА.ВАС ВЯРВАЩИТЕ ПРИЗОВАВАМ ХОДЕТЕ В БОЖИИТЕ ДОМОВЕ НЕЗАВИСИМО ОТ ПАТРИАРХА ОТ ВЛАДИЦИТЕ,СВЕЩЕНИЦИТЕ.ХОДЕТЕ ПРИ САМИЯ ГОСПОД ЕДИНСТВЕННО И САМО ЗА НЕГО.УСПЕХ НА ВСИЧКИ ВИ.

 4. евтимия каза:

  @victor
  Както родителят, въпреки недоброта, непроумяване, непорастване, неузряване на детето си мъдро продължава да се държи добре с него, търпеливо наставлявайки и обяснявайки, очаквайки и вярвайки да се промени, израсте, стане добро именно поради добротата и умността на родителя и един ден да оцени всичко това, както и търпението на родителя. – (така и с управника/управниците, въпреки вашия гняв). Не такъв ли е с нас, с всеки от нас Сам Господ?… – любов и търпение въпреки! Иначе нямаше да има история. И съвсем нямаше да се стигне до въплъщение и изкупление; и да има небе, пълно със спасени. Юмрук или скъсване на отношения не са нито христови, нито решения с искан резултат,нали?

 5. евтимия каза:

  Оградите.-Да, тъжно е. Но да ни е тъжно от себе си – как след обикновен водосвет една шепа хора от „бързане“ и искане се смазват един друг и наливащия водата църковник, а какво остава за възкресение и то в Сф в най-големия храм. Ето ти и ограда. Да скърбим и да се молим – да, но да хулим… раждаме и усилваме точно това, от което роптаем. Нали искаме Христос да възкръсне?
  Прощавайте. Христос възкресе!