Кръгла маса за човещината в СофияИзточник: actualno.com

Кръгла маса на тема "Къде изчезна човещината" ще се проведе днес в София прес от 11.00 часа.

Тя е в рамките на гражданска кампания, насочваща вниманието на българското общество към непопулярния в последните години въпрос за изграждането на човешката ценностна система като основен приоритет на нашето съвремие.

Участие в кръглата маса ще вземат социологът Кольо Колев от Агенция "Медиана", политологът Светлана Ломева, Ваня Нушева от Асоциация "Прозрачност без граници", Бойко Василев, журналист от БНТ, Константин Нушев, теолог в СУ "Св. Климент Охридски" и други.

На форума ще бъдат обсъдени въпроси като ценностите и добродетелите през и след прехода и за човещината около нас – в дома, на улицата, сред приятелите, колегите.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...