Сайтът Религия БГ спира дейността сиЕдин от първите сайтове за религиозни новини в българското уеб-пространство, Религия Бг (www.religiabg.com), създаден преди три години, преустановява дейността си поради липса на средства.

В обръщението на екипа към читателите на сайта се казва:

"Решението да обявим спиране на нашата работа дойде трудно и след много отлагане.

Екипът на сайта никога не си е правил илюзия, че работата в такъв тип медия ще е лесна или финансово обезпечена. Никога обаче не сме си позволявали и да правим компромис с онова, което се нарича смес от професионализъм и морал.

За изминалите близо три години ние успяхме да създадем едно общество от читатели, съмишленици и приятели, болеещи за вярата. Успяхме да се запознаем много хора, за които трудният път по отстояването на вярата в наши дни е станал съдба. Поклон пред всички вас!"

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...