Сидеров отново на изпитВ неделя, 29 април 2007 г., лидерът на партия "Атака" неочаквано дойде в Шумен и подаде документи за кандидат-студент по теология в Шуменския университет "Епископ Константин Преславски".

Волен Сидеров депозира в Ректората молба, в която настоява да не се съобщава на медиите за неговото явяване на изпит. Въпреки това, в насрочения за изпит час журналистите обсадиха университета. Г-н Сидеров пожела да положи изпит с тест. Резултатите ще бъдат оповестени в понеделник или вторник. Устният изпит беше проведен пред комисия в състав: архим. доц. Павел Стефанов (председател), доц. Румен Ваташки и гл. асист. Илонка Христова (членове). Присъстваха заместник-ректорът Малчо Малчев и деканът на факултета по хуманитарни науки доц. Стоян Витлянов. На устния изпит Волен Сидеров се прояви отлично и несъмнено ще бъде приет за студент. Предполага се, че поради заетостта си той ще избере задочна форма на обучение.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...

4 Отговори

 1. klioskov каза:

  Неразбирам поведението на журналистите, относно влечението на В.Сидеров да изучава богословие. Нормалното за мен всеки политик да проявява интерес към родната ни вяра – св.Православие. Но за съжаление не е така. Готови са да усмиват родната ни вяра по всякакъв повод. Защо не правят същото с другите вероизповедания, например с мюсюлманството. Всички знаем какво ще им се случи, НАЛИ? Ще има да се извиняват цял живот. Но извинението е най-малкото което ще им се случи. И се питам, нашите журналисти кога са искрени и обективни?

 2. Дон Кихот каза:

  Не виждам нито неискрено или ненормално в такъв медиен интерес. Хората просто си вършат работата. Сидеров е един от най-известните български политици и му прави чест, че иска да задълбочи вярата си. Журналистите ме питаха дали нямало противоречие между национализма на Сидеров и неговото православие. Българската национална доктрина през последните два века не стои ли на тези два стълба? Мнозина се сетиха, че били православни при последния скандал с баташкия проект.

 3. sandi каза:

  Тях, журналистите, сигурно „дтугарите“ са Ги пратили да „слухтят“ !? Не виждам сензация в то
  ва,че някой се образова. Па макар и да е Сидеров.

 4. pavelpenev каза:

  Напред, науката е слънце…!